Què és Google AdWords?

 

QUÈ ÉS ADWORDS?

 

Utilitzar Google AdWords permet tenir més trànsit a la vostra pàgina web. Però, on us podeu anunciar?

 

1. Al cercador Google: en les cerques dels usuaris i amb les condicions que desitgeu (horaris, localitzacions, idiomes, etc.)

 

2. Als portals que són propietat de Google (YouTube, Gmail, etc.) i a més d'un milió de pàgines web que hi col·laboren (blogs, diaris digitals, webs de tot tipus de temes...)

Com funciona Google AdWords?

Augment visites Adwords

 

Augment visites web a la primera setmana de Google AdWords (cas real)

 

Google AdWords mostra anuncis de text a la part superior i a la dreta dels resultats de cerca de Google i a d’altres motors de cerca associats.

 

També hi ha l’opció de publicitar-se a la Xarxa Display de Google, formada per serveis propietat de Google (YouTube, Gmail, etc.) i més d'un milió de pàgines web associades a Google (exemples: 324.cat, tv3.cat, agroterra.com, gencat.cat, wikiloc.com, forocoches.com, coches.net, etc.)

 

A JEP AdWord crearem els anuncis i triarem les paraules clau fent servir les eines de Google, la nostra experiència i les vostres indicacions. Utilitzarem les paraules o frases relacionades amb la teva empresa/negoci. La nostra feina consistirà en posar en marxa la/les campanya/es i, a partir d’aquí, optimitzar-les per aconseguir millorar el seu rendiment fent baixar el cost per cada clic d’usuari que rebeu dirigit a la vostra web.

 

Quan els usuaris busquin a Google una de les paraules clau escollides, l’anunci apareixerà als resultats (o bé a dalt de tot o bé a la dreta).

Per tant, estaran veient l’anunci els usuaris que hi estiguin interessats.

Els clients potencials clicaran el vostre anunci i es dirigiran a la part que volgueu de la vostra pàgina web per realitzar una compra, una subscripció a butlletí de notícies o, simplement per obtenir informació o una adreça de correu electrònic.