Avantatges

Avantatges de Google AdWords

 

 

NOMÉS PAGAREU CADA COP QUE ALGÚ CLIQUI EL VOSTRE ANUNCI I VISITI LA VOSTRA WEB.

 

No pagareu només per aparèixer com passa sempre en la publicitat tradicional. Per tant, us assegureu que només pagueu quan un client potencial entra a la vostra web. Tot i això, molta altra gent veurà la vostra publicitat sense que a vosaltres us costi diners.

Adaptabilitat i personalització totals

exemples anuncis adwords

NO hi ha una quantitat mínima per invertir.

 

Decidireu exactament quina quantitat màxima voleu destinar-hi diàriament, quantitat que pot ser modificada en qualsevol moment, tant a l’alça com a la baixa sense limitació de cap tipus.

 

En qualsevol moment podeu deixar d’utilitzar els serveis de Google AdWords, no hi ha permanència. A partir d’aquell mateix moment Google deixarà de facturar-vos, sense cap cost addicional.

 

Podeu orientar els vostres anuncis a la zona específica que volgueu (a tants Km de tal ciutat, per exemple), a la vostra província, a la regió o país que necessiteu o inclús arreu del planeta.

A JEP AdWord permanentment estarem revisant i millorant els vostres anuncis gràcies a la nostra experiència i l'ajuda de les potents eines de Google per analitzar els resultats.

 

Es poden utilitzar diferents formats d’anuncis segons si van dirigits a la pàgina de resultats de Google (imatge anterior, els anuncis són els de dins del requadre vermell) o als milions de webs que col·laboren com a xarxa publicitària (vídeo següent).

La xarxa publicitària de Google (Display)

 

Com ja hem explicat, a part d'anunciar-vos als resultats de cerca de Google, també és possible anunciar-vos a milions de pàgines web diferents que són propietat de Google o que hi col·laboren.

 

És la Xarxa Display de Google.

 

Està formada pels serveis propietat de Google com YouTube o Gmail i també per 1 milió de pàgines web, algunes d'elles amb moltíssims usuaris diaris.